1404-06-15 00:01
98
0
95154
شهید حسین اداره‌حیدرآبادی؛

سرباز فداکاری که در پایان خدمت به آرزویش رسید

شهید «حسین اداره‌حیدرآبادی»، سرباز بیسیم‌چی لشکر ۶۴ ارتش که عشق به خدمت، او را به کردستان کشاند، تنها دو ماه مانده به پایان خدمت، با انفجار مین به فیض شهادت نائل آمد.

 به گزارش سرویس اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما» و به نقل از نوید شاهد؛ شهید حسین اداره حیدرآبادی در بیست و پنجم فروردین‌ماه سال ۱۳۵۱ در خانواده‌ای متدین در روستای کهنز شهریار دیده به جهان گشود.

وی تحصیلات خود را تا کلاس پنجم ابتدایی با موفقیت به پایان برد و به دلیل علاقه وافری که به شغل کشاورزی پدر داشت، از ادامه تحصیل انصراف داد و تا پیش از خدمت سربازی، در کنار پدر به کشاورزی مشغول بود.
  این شهید والامقام با رسیدن به سن سربازی، با عشق و علاقه فراوان جهت خدمت اعزام شد. دوره آموزشی را در کرمان گذراند و سپس برای ادامه خدمت به منطقه عملیاتی کردستان اعزام گردید. وی در لشکر ۶۴ ارتش به‌عنوان بی‌سیم‌چی مشغول به خدمت بود.

شهید حیدرآبادی که تنها دو ماه به پایان دوران خدمت خود باقی‌مانده بود، در نهم شهریورماه سال ۱۳۷۱، انفجار مین در منطقه کردستان، به فیض عظیم شهادت نائل آمد و به خیل شهیدان اسلام پیوست.
 از ویژگی‌های برجسته این شهید بزرگوار می‌توان به حضور مستمر در نمازجمعه، شرکت در مراسم عزاداری سیدالشهدا (ع) و حضور آگاهانه در انتخابات اشاره کرد. پیکر پاک این سرباز فداکار در باغ رضوان کهنز، قطعه شهدا به خاک سپرده شده است.

یاد و خاطره این شهید گران‌قدر و تمامی شهدای والامقام اسلام همواره زنده و جاوید خواهد ماند.

انتهای پیام/
 

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.